Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@18:19:55 GMT

پشت میز می‌نشینند و تئوری‌های عجیب و غریب می‌دهند!

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۴۷۸۷۱

پشت میز می‌نشینند و تئوری‌های عجیب و غریب می‌دهند!

یک منتقد سینما و تلویزیون درباره منتقدانی که در برنامه‌های سینمایی تلویزیون حاضر می‌شوند، گفت: به نظر می‌آید که سطح کیفی فیلم‌های امسال قابل قبول باشد اما منتقدانی که به برنامه‌های سینمایی می‌آیند، حرف‌هایی می‌زنند که در چهارچوب نقد قرار نمی‌گیرد. به نظرم نقدهایی که درباره فیلم‌ها می‌شود به سینما کمک نمی‌کند و شاید سینما را از چشم برخی از مردم بیندازد و تاثیرات منفی بر افرادی که تصمیم‌گیرنده در فرهنگ و سینما هستند، بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیوان کثیریان در گفت‌وگو با ایسنا درباره برنامه‌های سینمایی که به مناسبت جشنواره فیلم فجر به روی آنتن تلویزیون می‌روند، بیان کرد: این برنامه‌ها که از تلویزیون پخش می‌شوند چند سالی است که به بازی جشنواره فیلم فجر تبدیل شده‌اند. همان‌طور که هر ساله درباره کاخ مردمی، کیفیت فیلم‌ها، هیأت داوری حرف می‌زنیم، تولید این نوع برنامه‌ها هم به بسته جشنواره اضافه شده و قسمتی از بخش رسانه‌ای جشنواره را پوشش می‌دهد. به نظرم این برنامه‌ها که در تلویزیون تولید و پخش می‌شود، با عامه مردم سر و کار دارند؛ البته گستره پاسخ به نیاز به مخاطب در تلویزیون اتفاق بدی نیست اما شکل و روشی که برای اجرای برنامه انتخاب می‌کنند، درست نیست.

این منتقد سینما و تلویزیون بیان کرد: این برنامه‌ها می‌توانند کمک کنند که سینما رفتن بخصوص در ایام جشنواره در بین مردم مطرح و تبلیغ شود؛ البته گاهی شکل نقد در تلویزیون به تبلیغ کمکی نمی‌کند و شاید مردم احساس کنند که فیلم‌های بد و سطح پایینی در جشنواره به نمایش درمی‌آید و قرار است اکران شود به همین دلیل مردم رغبتی ندارند که فیلم‌ها را ببینند.

کثیریان ادامه داد: به نظرم تلویزیون اغلب در ایام جشنواره دنبال این است که چالش ایجاد کند و مخاطب بیشتری را برای برنامه خود جذب کند؛ بنابراین فکر نمی‌کنم تصویری که در طول جشنواره از سینما در تلویزیون ارائه می‌شود، مثبت باشد.

او بیان کرد: یک نفر می‌نشیند و بدون استدلال قوی می‌گوید تمام فیلم‌های جشنواره ضد خانواده است و طبیعتاً تأثیری که می‌گذارد، مثبت نیست؛ البته جوابی برای این اظهارات وجود دارد و می‌تواند نقض شود اما کسی که بخواهد جواب بدهد و بحث را دوطرفه پیش ببرد، وجود ندارد. در واقع سه نفر می‌نشینند و حرف هم را تأیید می‌کنند و می‌گویند فیلم ضد خانواده است، طبیعتاً مخاطبی که پای تلویزیون نشسته تأثیر مثبتی نمی‌گیرد.

این منتقد سینما و تلویزیون در پاسخ به این پرسش که تعداد منتقدانی که در برنامه‌های سینمایی تلویزیون حضور پیدا کنند، کم است، ادامه داد: منتقد داریم اما مساله این است که این برنامه‌ها اهداف خاصی را دنبال می‌کنند که برای سینما و ترغیب مردم برای سینما رفتن مفید نیست. گاهی منتقدانی را به برنامه دعوت می‌کنند که اسم آن‌ها را نشنیده‌ایم اما یک طرف میز می‌نشیند و تئوری عجیب و غریبی ارائه می‌دهند و باید از آن‌ها پرسید که اسمشان چیست؟ سن و سال این منتقدان با حرف‌هایی که می‌زنند همخوانی ندارد؛ یعنی کمتر از آن است که سینمای دهه ۶۰ را دیده باشند. کسی که می‌خواهد برای سینما تعیین و تکلیف کند باید یک سابقه و ایده‌ای داشته و شناخته شده باشد. وقتی اینگونه نیست به نظر می‌رسد که منتقد به دلیل خاصی آمده و آنجا نشسته است که حرف‌های خاصی بزند.

کثیریان گفت: برخی از این دوستان که به تلویزیون می‌آیند، نسخه سینما را می‌پیچند. امسال هم به خاطر چهل سالگی انقلاب توقع دارند که سینما تمام کاستی‌های چهل ساله مملکت را پر و جبران کند ولی اینگونه نیست. زیرا سینما هم پدیده‌ای مثل اقتصاد، اجتماع و سیاست است که کاستی دارد و از طرفی هم بازتاب شرایط روز جامعه است. همان قدر که اقتصاد در چهل سالگی انقلاب نتوانسته اهداف سال اول انقلاب را پوشش دهد، سینما، فرهنگ و اجتماع هم نتوانسته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برنامه های سینمایی تلویزیون سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۷۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدر مهران غفوریان افسر ارشد ساواک بود؟ | واکنش فوری ستاره سینما و تلویزیون به یک شایعه فراگیر درباره پدرش

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس طی روزهای گذشته، برخی کاربران فضای مجازی با انتشار بخشی از صحبت‌های فردی به نام خسرو غفوریان مدیر پشتیبانی بخش آموزش ساواک مدعی شدند که وی پدر مهدی و مهران غفوریان از هنرمندان کشورمان است.
در این خصوص، ادعا شده فرد مذکور ۲۰ سال در ساواک مشغول به فعالیت بوده و پست مدیریتی داشته است.
هرچند که شباهت نام و چهره پدر مهران و مهدی غفوریان این شایعه را تقویت می‌کند، اما مراجعه به تصویری که پیشتر مهران غفوریان از سنگ مزار پدرش منتشر کرده بود، تاریخ تولد وی ۱۳۲۴ نوشته شده است، یعنی در سال ۱۳۵۷(سال پیروزی انقلاب اسلامی) وی تنها ۳۴ سال داشته و احتمال زیاد نمی‌توانسته ۲۰ سال سابقه مدیریت داشته باشد.


این شایعات ادامه داشت تا اینکه مهدی غفوریان با انتشار تصویری دیگری از پدرش نوشت که وی ناخدا یکم کمیسر دریایی است و فرد ساواکی که گفته می‌شد پدرش هست را حتی نمی‌شناسد.

کد خبر 849060 برچسب‌ها خبر ویژه ساواک بازیگران سینما و تلویزیون ایران چهره‌های مشهور

دیگر خبرها

  • اظهارات عجیب و غریب زلنسکی درباره اوکراینی‌ها
  • ظاهر عجیب و غریب پهپاد نظامی ساخت هند! (عکس)
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • دلیل عجیب و غریب تعطیلی یک تالار در خرم‌آباد
  • ظاهر عجیب و غریب پهپاد نظامی ساخت هند!
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • پدر مهران غفوریان افسر ارشد ساواک بود؟ | واکنش فوری ستاره سینما و تلویزیون به یک شایعه فراگیر درباره پدرش